US Open: Američan Isner sa posťažoval, že ľudia fandili Monfilsovi

NETKY.SK • 30 August 2013, 18:31 • 2 min
US Open: Američan Isner sa posťažoval, že ľudia fandili Monfilsovi

NEW YORK - Američan John Isner sa posťažoval na to, že fanúšikovia na štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open podporovali jeho protivníka Gaela Monfilsa z Francúzska v ich vzájomnom súboji.

slovakia

left justify in out

Nasadená trinástka turnaja priznala, že sa cítila, ako keby hrala v Paríži, nie na domácom podujatí. Isner zdolal Monfilsa v 2. kole 7:5, 6:2, 4:6, 7:6 (4) vo štvrtkovom zápase, ktorý sa na zaplnenom kurte Louis Armstrong Stadium skončil tesne pred polnocou miestneho času. Väčšina fanúšikov však podporovala excentrického Francúza.

"Je to chlapík, ktorý má rád zábavu, dobre sa naňho pozerá bez ohľadu na to, kde hrá. Úprimne, dosť ma prekvapila reakcia publika," povedal Isner a dodal: "Poznám newyorských fanúšikov. Majú radi dlhé zápasy, ktoré sa končia piatymi setmi. Bol som sklamaný. Nebudem to však zbytočne rozoberať. Nechcel som sa zúčastniť na zápase plnom grimás. Mojím cieľom bolo zostať koncentrovaný." 

Monfils si atmosféru pochvaľoval. "Bolo to dobré. Milujem tu hrať, fanúšikovia v New Yorku na mňa vždy dobre reagovali," uviedol po prehre 26-ročný Francúz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies