Uruguajčan Chevanton do Vianoc hráčom Queens Park Rangers

NETKY.SK • 25 September 2013, 16:32 • 2 min
Uruguajčan Chevanton do Vianoc hráčom Queens Park Rangers

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Queens Park Rangers podpísalo s uruguajským útočníkom Javierom Chevantonom krátkodobú zmluvu. Chevanton, ktorý v 22 stretnutiach za národný tím zaznamenal sedem gólov, sa dohodol na kontrakte do 24. decembra.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný bývalý hráč AS Monaco a FC Sevilla mal po ukončení pôsobenia v talianskom US Lecce štatút voľného hráča. "Pri zraneniach, ktoré majú Bobby Zamora a Andy Johnson, máme skutočne obmedzené možnosti," povedal pre BBC tréner lídra druhej anglickej ligy Harry Redknapp. "Javier je s nami už nejaký čas a integroval sa do kolektívu veľmi dobre."

Chevanton odštartoval profesionálnu kariéru v uruguajskom klube FC Danubio, ale v roku 2001 sa presťahoval do Európy, konkrétne do talianskej Serie A. O tri roky neskôr odišiel do Monaca a od roku 2006 pôsobil v Seville.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona