Uruguaj proti Anglicku už aj so Suarezom

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 09:25 • 2 min
Uruguaj proti Anglicku už aj so Suarezom

SETE LAGOAS - Uruguajská futbalová reprezentácia nastúpi na svoj druhý duel na MS v Brazílii vo štvrtok proti Anglicku už aj so svojím najlepším hráčom Luisom Suarezom. Elitný kanonier vynechal úvodné vystúpenie svojho tímu na šampionáte, v ktorom dvojnásobní majstri sveta prekvapujúco prehrali s Kostarikou 1:3.

slovakia

left justify in out

Suarez si doteraz doliečoval operované koleno, chirurgickému zákroku sa podrobil 22. mája. "Nevynechal som ani jeden deň rehabilitácie, konečne som stopercentne v poriadku a môžem pomôcť tímu," citovala Suareza agentúra AP.

 

Najlepší strelec uplynulej sezóny Premier League chce využiť aj svoje znalosti o anglickom futbale. "Každého z 23 hráčov poznám. Buď sú moji spoluhráči alebo moji súperi. Súper má niektoré slabiny v obrane, ktoré môžeme využiť," dodal Suarez.

 

Za Anglicko hrajú piati spoluhráči Uruguajčana z FC Liverpool: obranca Glen Johnson, stredopoliari Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling a útočník Daniel Sturridge.

 

Zápas Anglicko - Uruguaj je na programe vo štvrtok v Sao Paule.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies