Uroš Matič po stopách brata Nemanju z Košíc do Benficy

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 10:02 • 2 min
Uroš Matič po stopách brata Nemanju z Košíc do Benficy

KOŠICE - Srbský futbalový stredopoliar Uroš Matič po štyroch rokoch opúšťa slovenský corgoňligový tím MFK Košice a vydáva sa po stopách staršieho brata Nemanju do portugalskej Benficy Lisabon.

slovakia

left justify in out

"K podpisu zmluvy či dĺžke kontraktu sa zatiaľ nechcem bližšie vyjadrovať," uviedol na klubovom webe MFK čerstvo 23-ročný Uroš Matič (nar. 23. mája 1990), ktorý odohral v košickom drese 74 ligových stretnutí a nastrieľal v nich osem gólov. Ďalších osem duelov pridal v Slovenskom pohári. "MFK vďačím za veľa. Dostal som sa tu k veľkému futbalu i do srbskej reprezentácie. Našiel som výborných spoluhráčov, kamarátov i trénerov. Držím palce Košiciam, aby sa im v ďalších sezónach darilo minimálne tak ako teraz," dodal rodák z mesta Šabac. 

Urošov starší brat Nemanja (nar. 1. 8. 1988) pôsobil v Košiciach v rokoch 2007 - 2009, výkonmi zaujal londýnsku Chelsea, odkiaľ najskôr zamieril na hosťovanie do Vitesse Arnhem a od sezóny 2011/2012 si oblieka dres Benficy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies