Úrady skúmajú podozrivý balík adresovaný premiérovi Berlusconimu

NETKY.SK • 3 November 2010, 08:14 • 2 min
Úrady skúmajú podozrivý balík adresovaný premiérovi Berlusconimu

rady skúmajú podozrivý balík adresovaný premiérovi Berlusconimu - Krimi Talianske úrady na letisku v Bologni skúmajú podozrivý balíček, ktorý našli na palube lietadla smerujúceho z Atén, informovala dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na grécke policajné

slovakia

left justify in out

Talianske úrady na letisku v Bologni skúmajú podozrivý balíček, ktorý našli na palube lietadla smerujúceho z Atén, informovala dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na grécke policajné zdroje.
      Agentúra Associated Press medzitým uviedla, že balík bol adresovaný talianskemu premiérovi Silviovi Berlusconimu. Zásielka sa nachádzala na palube súkromnej poštovej doručovacej spoločnosti.
      "Lietadlo bolo na ceste z Atén do Ríma. Nútene pristálo v Bologni po objavení podozrivej zásielky," uviedol pre Reuters zdroj, ktorý nechcel byť menovaný.
      Malé nálože dnes explodovali na švajčiarskej a ruskej ambasáde v gréckom hlavnom meste Atény. Balík s nebezpečným obsahom dostala aj nemecká kancelárka Angela Merkelová.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies