Úrady nepovolili Edovi Sheeranovi postaviť si parkovisko

NETKY.SK • 30 December 2016, 08:38 • 2 min
Úrady nepovolili Edovi Sheeranovi postaviť si parkovisko

LONDÝN - Úrady v anglickom grófstve Suffolk nepovolili spevákovi Edovi Sheeranovi, aby si pri svojom vidieckom sídle postavil parkovisko. Ako dôvod uviedli, že by jedenapolpodlažná stavba narúšala vzhľad okolia a mohla by tak spôsobiť značnú škodu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Angličan následne podal voči rozhodnutiu odvolanie. V ňom tvrdí, že na pozemku už podobné parkovisko stálo, no museli ho zbúrať pre výstavbu bazéna, a preto v jeho opätovnom vzniku nevidí problém. Jeho plán údajne podporila aj miestna farnosť a nemajú s tým problém ani susedia.


Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies