Úradujúci majstri Slovenska hrali naivne. Čo sa udialo v šatni cez prestávku?

NETKY.SK • 29 December 2020, 12:14 • 2 min
Úradujúci majstri Slovenska hrali naivne. Čo sa udialo v šatni cez prestávku?

Hrdinom tímu HC´05 Banská Bystrica v derby-zápase s HKM Zvolen bol Martin Faško-Rudáš, ktorý sa za svoj výkon dostal aj do zostavy kola.

slovakia

left justify in out

Banskobystričania hrali v prvej tretine zle, prehrali ju v derby už 0:3. Do tej druhej však už zverenci Miroslava Chudého vstúpili na ľad ako vymenení. „Počas prvej prestávky nás tréner v šatni zjazdil, pritvrdil a kričal na nás,“ povedal Faško-Rudáš pre hc05.sk s tým, že aj sami si sypali pomyselný popol na hlavu.

 

 

„Povedali sme si, aj kapitán povedal, že musíme byť oveľa lepší. Nemôžeme byť slabí v predbránkovom priestore. Zlepšilo sa to v druhej tretine a už sme hrali hru, ktorú sme chceli hrať,“ doplnil útočník Baranov a niekdajší kapitán reprezentácie SR do 18 rokov.

 

Tréner Miroslav Chudý, ktorý sa do mesta pod Urpínom vrátil z pôsobenia v Michalovciach, sa dokonca vyjadril, ako zle sa mu pozeralo na výkon zverencov v prvej časti. „Predviedli sme naivný hokej, súper nás za to vytrestal. V druhej sme sa viac zorganizovali, niečo sme si v šatni povedali a odzrkadlilo sa to,“ prezradil lodivod HC´05.

 

 

Úradujúci majstri Slovenska v hokeji sa v tabuľke najvyššej slovenskej hokejovej súťaže stále nachádzajú na nelichotivej predposlednej priečke. Za nimi je len Liptovský Mikuláš, ktorý ich v ešte v predvianočnom kole porazil tiež.

 

Chudý zdôraznil, že klub sa musí dostať v tabuľke vyššie, musí bodovať už naplno, keďže za pondelňajší výkon za prehru po predĺžení získali jediný bod. Klubový portál HC05.sk doplnil Chudého slová, že mužstvo sa zatiaľ menilo za pochodu a verí, že ďalšie zápasy už prídu výhry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies