Úrad vlády SR obstaráva reklamu k projektom z eurofondov za vyše 6 miliónov eur

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 12:11 • 2 min
Úrad vlády SR obstaráva reklamu k projektom z eurofondov za vyše 6 miliónov eur

BRATISLAVA – Úrad vlády (ÚV) SR plánuje nakupovať mediálny priestor na reklamnú a komunikačnú kampaň k projektom v rámci dvoch operačných programov financovaných zo štrukturálnych fondov Európskej únie (EÚ). Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení súťaže, ktoré je zverejnené vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb zabezpečenia nákupu mediálneho priestoru kampaní pre potreby komunikačných a informačných aktivít pre projekty realizované z Operačného programu Informatizácia spoločnosti (OP IS) a Operačného programu Technická pomoc (OP TP) v období rokov 2014 a 2015. Cieľom kampaní je budovať branding, teda značku operačných programov, zvyšovať znalosť prínosov projektov a informovať žiadateľov o možnostiach čerpania prostriedkov z fondov EÚ.
      

Verejné obstarávanie sa vzťahuje na viacero orgánov štátnej správy z dôvodu efektívneho využitia financií s aplikovaním jednotného brandingu. Konkrétne ide o Ministerstvo financií SR, Ministerstvo spravodlivosti SR, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, Sociálnu poisťovňu, Národný bezpečnostný úrad, Ministerstvo vnútra SR, Ministerstvo zdravotníctva SR, Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR, Národnú agentúru pre sieťové a elektronické služby a DataCentrum.
      

Úspešný uchádzač má okrem nákupu mediálneho priestoru vypracovať mediálny plán pre komunikačné a informačné aktivity jednotlivých projektov a realizovať prezentáciu na vonkajších aj vnútorných reklamných nosičoch, v televíziách, printových médiách, reklamných plochách na internete a v rozhlase. Cieľovou skupinou sú obyvatelia SR nad 15 rokov, podnikatelia a odborná verejnosť.
      

Rámcová dohoda bude uzatvorená na obdobie 19 mesiacov. Predpokladaná hodnota zákazky je 6.287.078,79 eura bez dane z pridanej hodnoty. Nákup reklamy bude financovaný zo štátneho rozpočtu a z prostriedkov EÚ z OP IS a OP TP. Uchádzači môžu predkladať svoje ponuky do 2. júna tohto roka. Zvíťaziť by mala ekonomicky najvýhodnejšia ponuka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies