Úrad boja proti korupcii zatkol zamestnanca Štátneho dopravného úradu

NETKY.SK • 15 Jún 2011, 12:48 • 2 min
Úrad boja proti korupcii zatkol zamestnanca Štátneho dopravného úradu

Úrad boja proti korupcii zatkol zamestnanca Štátneho dopravného úradu

slovakia

left justify in out

img

Úrad boja proti korupcii zatkol dnes ráno zamestnanca Štátneho dopravného úradu. Je podozrivý z korupcie pri udeľovaní tranzitných licencií pre medzinárodnú autobusovú dopravu. Podnet prišiel z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja (MDVRR) SR. TASR o tom dnes informovala Alena Vaškaninová Buchláková z MDVRR SR.
      Dodala, že rezort dopravy požiadal úrad o preverenie podozrenia z korupcie v novembri minulého roka. Zatknutý zamestnanec bol podľa jej slov okamžite postavený mimo štátnu službu a po právoplatnom odsúdení dostane výpoveď.
      "Ministerstvo dopravy aj zverejnením tohto prípadu deklaruje eminentnú snahu o potieranie korupčného správania u zamestnancov a rovnakým spôsobom bude postupovať pri podozreniach z korupcie na všetkých úrovniach v rámci celého rezortu," poznamenala.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies