Uprising Reggae Festival bude trvať tri dni

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 16:56 • 2 min
Uprising Reggae Festival bude trvať tri dni

BRATISLAVA - Organizátori siedmeho ročníka Uprising Reggae Festivalu oznámili, že sa rozhodli predĺžiť podujatie o jeden deň. Festival sa tak začne už vo štvrtok 21. augusta a potrvá do 23. augusta. Miestom konania budú tradične bratislavské Zlaté piesky.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok sa na hlavnom pódiu predstavia talianski Mellow Mood, pričom ako hosť na ich koncerte vystúpi Micah Shemaiah z Jamajky, ďalej Cornerstone Roots z Nového Zélandu a domácu scénu budú zastupovať Medial Banana. Po koncertoch na hlavnom pódiu sa začne program na dvoch menších stageoch. Na Mungo's Soundsystéme vystúpia Charlie P spolu so škótskymi Mungo's a Fireson Bantu s United Forces Of Dub. Na Dancehalle to budú zas Deadly Hunta z Anglicka, Američan Rocky Leon a Ghetto Youths Sound s Pull Up Unity zo Slovenska. Na štvrtkový Opening Day je potrebné si kúpiť samostatnú vstupenku v cene 15 eur, pričom lístky sú v predaji v Batelieri alebo priamo na mieste konania festivalu. 

 

V piatok a sobotu na festivale vystúpia Shaggy, KRS-One, Jimmy Cliff, The Skatalites, Collie Buddz, Gentleman's Dub Club, Ward 21 & Marcy Chin, Dub FX, Chronixx & Zinc Fence Redemption, Jah9, Daddy Freddy, Jah Sun, YT, Taiwan Mc, Lion D & Bizzarri Sound a Addis Pablo & Suns Of Dub, Vec & Škrupo, James Cole, Boyband, Tono S. & Beyuz a Bekim, DJ K, Riddim Tuffa a J Bostron. Dvojdňové permanentky stoja momentálne 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal alebo na webstránke www.uprising.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies