Úprimný rozhovor s Rondou Rousey

NETKY.SK • 19 Február 2016, 15:14 • 2 min
Úprimný rozhovor s Rondou Rousey

LOS ANGELES - Bývalá šampiónka UFC Ronda Rousey, bola hosťom v známej Ellen talk show.

slovakia

left justify in out

Vyspovedala ju Ellen DeGeneres, rozprávali sa aj o UFC 193, Rounda spomínala na zápas a potom aj o pocitoch po ňom. Keď sa začali rozprávať o tom ako sedela v lekárskej ordinácií tak sa priam rozplakala, a začala hovoriť o tom, že v hlave jej prebehla aj myšlienka samovraždy.

 

"Sedela som v čakárni a rozmýšľala čo bude ďalej, čo budem odteraz ak už nie to čo som bývala...Sedela som tam a rozmýšľala som nad tým, že sa zabijem. V tom momente som si myslela, že po prehre som už nikto. Čo bude ďalej, bez tohto ma každý iba okašle"

 

Potom rozprávala o tom čo ju pridržalo pri zmysloch. Bol to jej partner, tiež zápasník UFC Travis Browne.

 

"V tej chvíli som sa naňho pozrela, a myslela som si, že musím tomuto chlapovi porodiť dieťa, musím zostať živá"

 

Vyznelo to z jej úst dosť divne, čo si aj uvedomila a hneď sa aj zasmiala, obecenstvo ju však odmenilo potleskom a smiali sa s ňou.

 

DeGeneresová ako ozajstná profesionálka rýchlo zvrátila dosť vážnu tému na niečo pozitívnejšie. Začala rozprávať o tom, ako sa teší, že sa takto otvorila a začala hovoriť o takejto vážnej veci. Môže to byť motivácia pre obyčajných ľudí keď vidia, že tak silná osobnosť ako je ona má tiež takúto slabú stránku a je v poriadku sa o to vyrozprávať.

 

Okrem Browna tam bolo ešte niečo čo v nej držalo život:

 

"Vážne si myslím, že ešte stále som neporazená. A to preto, že byť porazeným je iba rozhodnutie. Každý prehráva v živote, ale ja som si vybrala, že navždy zostanem neporazenou"

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona