Úpravy liniek v bratislavskej MHD platia od 5. septembra

NETKY.SK • 5 September 2011, 14:42 • 2 min
Úpravy liniek v bratislavskej MHD platia od 5. septembra

pravy liniek v bratislavskej MHD platia od 5. septembra - Doprava Nová úprava liniek bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) platí od pondelka 5.

slovakia

left justify in out

img

Nová úprava liniek bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) platí od pondelka 5. septembra. Zmien je vyše 15 a mestský Dopravný podnik Bratislava (DPB), a. s., ich zverejnil pre cestujúcu verejnosť na svojej oficiálnej internetovej stránke www.dpb.sk.
      DPB po vyhodnotení pripomienok občanov, organizácií a magistrátu prehodnotil rozsah plánovaných redukcií MHD k začiatku školského roka. Redukcie sa nebudú týkať liniek, pri ktorých by došlo k zhoršeniu obsluhy územia. Zachovaný zostane tiež interval nosných liniek, ktoré slúžia najväčšiemu počtu cestujúcich. Zmeny sa dotknú prevažne doplnkových liniek jazdiacich súbežne s nosnými linkami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies