Upratovačka v parlamente: Žiadne fľaše som nenašla

NETKY.SK • 18 September 2013, 12:45 • 2 min
Upratovačka v parlamente: Žiadne fľaše som nenašla

BRATISLAVA - Upratovačka, ktorá mala podľa lídra OĽaNO Igora Matoviča dnes ráno objaviť v miestnosti patriacej klubu strany Smer-SD množstvo fliaš od alkoholu, dnes vyhlásila, že to nie je pravda. Zároveň poprela, že by s kýmkoľvek z okolia OĽaNO o nejakom náleze hovorila.

slovakia

left justify in out

"Keď som ráno o 6.00 hodine upratovala, žiadne fľaše som nenašla," uistila. Či mohli fľaše pochádzať z priestorov ubytovacích zariadení pre poslancov, nevie, keďže tam upratujú iné ženy. Viac ako stovku fliaš od alkoholu v kontajneri v priestoroch pod budovou Národnej rady SR dnes poslanci za OĽaNO ukázali novinárom. Boli medzi nimi fľaše od tvrdého alkoholu, prevládalo však víno. Líder OĽaNO Igor Matovič povedal, že na fľaše ich upozornila upratovačka, ktorá ich vraj vyniesla z miestnosti, kde má sídlo poslanecký klub vládneho Smeru-SD. Matovič deklaroval, že ak by to upratovačku malo stáť miesto, on jej nájde nové.

O poslancoch pod vplyvom alkoholu sa hovorilo v pléne v noci počas mimoriadnej schôdze venovanej pokusu o odvolanie predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD). Piati poslanci Smeru-SD mali napadnúť Jozefa Viskupiča (OĽaNO). Identifikoval troch, pričom tvrdil že boli podnapití. Mali nimi byť Jozef Valocký, Ivan Varga a Antonín Cicoň (všetci Smer-SD). Viskupič sa musel po incidente nechať ošetriť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies