Upratovačka v Nemecku napísala svoj názor na migrantov. Súd ju za to nemilosrdne potrestal

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 09:14 • 2 min
Upratovačka v Nemecku napísala svoj názor na migrantov. Súd ju za to nemilosrdne potrestal

DACHAU - Nemecká upratovačka dostala vysokú pokutu vo výške 1650 eur za kritiku utečencov a azylovej politiky krajiny. Svoj „zločin“ spáchala na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

O imigrantoch napísala na facebooku toto: „Kašlú na štát, okrádajú ľudí, znásilňujú, chcú po nás peniaze a žalujú štát. To je to, čo vedia. Majú vyššiu cenu než zlato, títo naši superkvalifikovaní ľudia.“

 

Jej príspevok niekto nahlásil kriminálnej polícii, tá to posunula „ideopolícii“ a ženin prípad sa nakoniec dostal až pred okresný súd v Dachau, ktorý ju potrestal za poburovanie podľa paragrafu 130 StGB.

 

Súd ju síce neposlal do väzenia, ale za to, že napísala dve krátke vety vyjadrujúce svoj názor, musí zaplatiť pokutu, na ktorú bude musieť tvrdo pracovať. Ako súd oznámil, jej príspevok proti utečencom vraj „ľudí vydesil“.

 

Teraz už len zostáva, aby v Dachau znovu otvorili tábor pre politicky nespoľahlivých ľudí, kam môže nemecký režim posielať kritikov migrácie, tak ako kedysi posielali do táborov nacisti komunistov a svojich odporcov, píše server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies