Šupler si v CSKA pochvaľuje atmosféru v tíme i ciele vedenia

NETKY.SK • 24 August 2011, 12:20 • 2 min
Šupler si v CSKA pochvaľuje atmosféru v tíme i ciele vedenia

Šupler si v CSKA pochvaľuje atmosféru v tíme i ciele vedenia

slovakia

left justify in out

img

Slovenský tréner účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy CSKA Moskva Július Šupler sa vo svojom novom pôsobisku cíti veľmi dobre a je spokojný s atmosférou v mužstve. "Som veľmi spokojný s tým, ako mužstvo pracovalo v tréningovom kempe vo Fínsku a Lotyšsku. To, čo sme si naplánovali, sme v plnom rozsahu aj splnili. Pracovali sme na systéme hry, fungovaní obrany i útoku. Všetci hokejisti sa snažili," uviedol pre ruský denník Sport-express.
      Šuplera prekvapili predovšetkým atmosféra v tíme a jeho disciplinovanosť. "Ani na jednom prípravnom kempe sa nevyskytli žiadne problémy, čo je veľmi dobre. Keď je poriadok a disciplína, to všetko prináša úspech. V CSKA sa cítim veľmi komfortne, teším sa na každý deň, ktorý strávim v tomto klube," skonštatoval držiteľ Zlatého puku pre najlepšieho trénera uplynulej sezóny.
      CSKA pred štartom novej sezóny KHL absolvuje ešte dva turnaje, pričom prvým z nich, Cassovia Cup, sa uskutoční už v závere týždňa (26.-28. augusta) v Košiciach. Na ňom by sa podľa Šuplera malo definitívne vykryštalizovať zloženie jednotlivých formácií. Zranenia trápia iba Michaila Pašnina a Jana Šťastného, prvý z nich však už s mužstvom odcestuje na Slovensko. "Čo sa týka Šťastného, je to zložitejšie," naznačil Šupler a pokračoval: "Mal dosť vážne zranenie a teraz absolvuje pooperačné procedúry. Dátum jeho návratu na ľad neviem odhadnúť."
      Vedenie klubu stanovilo tímu do novej sezóny cieľ účasti v play off. "Takáto formulácia cieľov sa mi páči. Nie sú tak na mňa ani na hráčov vyvíjané nejaké prehnané tlaky. Všetci to vnímame tak, že mužstvo sa musí prezentovať kvalitnou hrou. A my aj chceme hrať agresívny a rozumný hokej, ktorý sa bude páčiť fanúšikom."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies