Univerzita Komenského sa stala opäť víťazom Univerzitnej regaty

NETKY.SK • 24 September 2016, 19:00 • 2 min
Univerzita Komenského sa stala opäť víťazom Univerzitnej regaty

BRATISLAVA - Univerzita Komenského (UK) sa dnes v Bratislave po štvrtý raz stala víťazom podujatia Univerzitná regata 2016. Svoje veslárske sily si na Dunaji zmerala so Slovenskou technickou univerzitou (STU).

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Andrea Földváryová z oddelenia vzťahov s verejnosťou Univerzity Komenského v Bratislave, veslársky tím UK zdolal 6-kilometrový úsek Dunaja s cieľom pri Lodenici Aušpic na Viedenskej ceste za 13 minút a 35,5 sekúnd. Jeho súper zvládol trať za 13 minút a 41,2 sekúnd. Podujatie tento rok organizovala Fakulta telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave.


Podľa kormidelníka osemveslice UK Michala Clementisa bol súboj veľmi tesný. "Naši chlapci hneď v úvode zabrali. Súpera sa nám podarilo predbehnúť už po štarte. Spoločnými silami sme to takto aj zdarne dobojovali," povedal Clementis. Tím UK okrem neho tvorili Lukáš Babač, Ondrej Kovačovič, Peter Legény, Peter Lejko, André Rédr, Barbora Sagová, Maroš Sloboda a Matej Šmída.


Súčasťou podujatia bola aj takzvaná malá regata, čo je zápolenie štvorčlenných tímov na veslárskych trenažéroch. Víťazstvo v malej regate si odniesli Policajti z Akadémie Policajného zboru v Bratislave.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies