Univerzita Komenského nepredĺži zmluvu Cuperovi, ktorý obhajoval Ivana Lexu

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 18:05 • 2 min
Univerzita Komenského nepredĺži zmluvu Cuperovi, ktorý obhajoval Ivana Lexu

BRATISLAVA – Dekan Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave Eduard Burda nepredĺži pracovnú zmluvu Jánovi Cuperovi pre ďalší akademický rok.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom facebooková stránka Fórum študentov Právnickej fakulty UK s tým, že Burda mal o tom dnes popoludní informovať študentskú časť Akademického senátu. Cuperovi končí zmluva k 31. augustu 2017.

Ján Cuper je bývalý poslanec NR SR za HZDS a ako advokát obhajoval bývalého šéfa SIS Ivana Lexu. V posledných parlamentných voľbách bol Cuper na kandidátke Kotlebovej Ľudovej strany Naše Slovensko. Medializovaný bol aj prípad Cuperovej autonehody v Modre v roku 2005. Vtedy šoféroval pod vplyvom alkoholu. Najprv tvrdil, že nič nepil, potom povedal, že si dal jedno malé pivo, potom priznal, že si dal dve deci vína. Polícia mu namerala viac ako dve promile alkoholu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona