United sa v úvode Premiere League trápia, pomôcť by im však mohol švédsky kanonier

NETKY.SK • 28 August 2019, 11:46 • 2 min
United sa v úvode Premiere League trápia, pomôcť by im však mohol švédsky kanonier

BRATISLAVA - Jeden z najslávnejších anglických klubov Manchester United začal svoju tohtoročnú púť v Premiere League famóznym víťazstvom proti Chelsea (4:0). Potom však prišli dve ľadové sprchy a situácia na Old Trafford je zrazu iná.

slovakia

left justify in out

Po víťazstve United v prvom kole Premiere League proti Chelsea FC ich viacerí fanúšikovia či kritici začali pasovať za hlavných favoritov ligy. V ďalšom kole na trávniku Wolverhamptonu však len s domácimi remizovali 1:1 a minulý víkend doma s Crystal Palace po prehre 1:2 dokonca prišli o všetky body. Omladené mužstvo, ktoré v lete získalo viaceré posily, najmä do obrany v podobe Maguira a Wan-Bissaku, si štart sezóny predstavoval inak. 

 

 

Spoza oceánu sa však v rozhovore pre PA Dugout hráč LA Galaxy Zlatan Ibrahimovič vyjadril, že pokiaľ by United opäť potrebovali jeho služby, vrátil by sa na Old Trafford. 37-ročný Švéd opustil Anglicko pred 17-mi mesiacmi. Momentálne pôsobi v Major League Soccer za Los Angeles Galaxy, kde sa mu darí. Veď v 49-tich vystúpeniach zaznamenal už 46 gólov.

 

 

V drese United ho postihlo zranenie kolena, ktoré zastavilo jeho inak skvelú fazónu. Získal tu Community Shield, FA Cup či pohár pre víťaza Európskej ligy. V sezóne 2016/2017 bol dokonca v Anglicku nominovaný do užšieho výberu na ocenenie hráč roku.   

 

 

Švédsky ostrostrelec by mohol byť pre "červených diablov" spásou. Po troch kolách majú síce na konte 6 gólov, ale 4 z nich zaznamenali v prvom súťažnom zápase sezóny. Pritom je nutné podotknúť, že pre Chelsea to bola možna až krutá porážka. V prvom polčase strelili dvakrát do žrde a mladučky Mount v čistej šanci pred De Geom prihral do strany. Tri zápasy a tri nie úplne presvedčivé výkony. "Červených diablov" navyše opustil Belgičan Romelu Lukaku, ktorý už oblieka dres Interu Miláno. Zlatan sa vyjadril jasne, teraz je na rade vedenie z Old Trafford. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona