United chcú španielsku hviezdu Albu ako náhradu za Evru, ale veľký záujem o obrancu má aj Barca

NETKY.SK • 1 Jún 2012, 15:11 • 2 min
United chcú španielsku hviezdu Albu ako náhradu za Evru, ale veľký záujem o obrancu má aj Barca

United chcú španielsku hviezdu Albu ako náhradu za Evru, ale veľký záujem o obrancu má aj Barca - Futbal MANCHESTER - Manchester United bude bojovať s Barcelonou o obrancu Valencia, Jordiho Albu. Správy v Španielsku tvrdia, že katalánsky veľkoklub je favo

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United bude bojovať s Barcelonou o obrancu Valencia, Jordiho Albu.

Správy v Španielsku tvrdia, že katalánsky veľkoklub je favoritom na získanie ľavého obrancu, ale Sir Alex Ferguson má taktiež o hráča veľký záujem a rád by ho videl ako dlhodobú náhradu za Patrice Evru.

Alba je označovaný za jedného z najlepších ľavých obrancov na svete a priťahuje záujem z radu špičkových klubov z celej Európy.

Ale podľa španielskych novín Sport, je športový riaditeľ Valencie, Braulio Vazquez, pripravený na ponuku z Barcelony už v blízkej budúcnosti.

Vazquez povedal: "Myslím, že Barcelona ho chce, pretože je Katalánec a hrá na ľavom krídle. Samozrejme hovoríme o vynikajúcom hráčovi, a je normálne, že Barcelona ho chce získať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona