United blízko k zisku Kagawu a zvažujú ponuku pre Modriča

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 17:40 • 2 min
United blízko k zisku Kagawu a zvažujú ponuku pre Modriča

United blízko k zisku Kagawu a zvažujú ponuku pre Modriča - Futbal MANCHESTER - Manchester United sa blíži k dohode ohľadne záložníka Borussia Dortmund, Shinjiho Kagawu, za ktorého jeho aktuálny zamestnávateľ pýta 20 miliónov eur. Anglický gigant taktiež

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester United sa blíži k dohode ohľadne záložníka Borussia Dortmund, Shinjiho Kagawu, za ktorého jeho aktuálny zamestnávateľ pýta 20 miliónov eur. Anglický gigant taktiež zvažuje ponuku pre hráča Tottenhamu, Luku Modriča.

Generálny riaditeľ Dortmundu, Hans-Joachim Watzke, povedal, že "obe strany chcú uzatvoriť dohodu."

United zvýšili svoju ​​pôvodnú ponuku aj napriek tomu, že 23-ročný hráč má platnú zmluvu s Dortmundom už iba jeden rok, ale ziskom japonského internacionála si uvedomujú obrovský komerčný potenciál.

26-ročný Modrič je dlhodobým cieľom pre United, ale Tottenham by zaňho chcel 35 miliónov libier, čo však United odmieta a snaží sa cenu stiahnuť dole.

United sa v lete chcú zbaviť viacerých hráčov, medzi inými aj Dimitara Berbatova, o ktorého už skôr prejavil záujem Bayer Leverkusen. Nemecký klub si to však medzičasom rozmyslel a vylúčil svoj záujem o bulharského reprezentanta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona