United Airlines majú ďalší prúser, počas letu zomrel potomok najväčšieho králika na svete

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 19:18 • 2 min
United Airlines majú ďalší prúser, počas letu zomrel potomok najväčšieho králika na svete

HEATHROW – Leteckej spoločnosti United Airlines tento rok nejde karta. Nedávno zožali ostrú kritiku pre brutálny zákrok voči slušnému zákazníkovi, ktorého po zemi vytiahli z lietadla napriek platnej letenke a teraz majú na krku smrť vzácneho zvieraťa.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu TheLadBible bola United Airlines v minulom roku zodpovedná za najväčší počet uhynutých zvierat na palube lietadla spomedzi všetkých porovnateľných dopravcov.

 

Sociálnymi médiámi sa teraz rozletela správa o nešťastnej žene, ktorá tvrdí, že v lietadle United Airlines zomrel adept na nový rekord v ríši králikov.

 

Masívny králik Simon, ktorý bol takmer meter dlhý, bol uložený do nákladného priestoru lietadla spolu s ostatnými zvieratami. Mal cestovať za svojím novým majiteľom, avšak na letisko v Chicagu živý neprišiel.

 

Annette Edwardsová králika vychovala a tvrdí, že bol „zdravý ako repa.“ "Simon podstúpil veterinárnu prehliadku tri hodiny pred odletom a bol v skvelej kondícii,“ povedala pre The Sun. "Muselo sa stať niečo veľmi zvláštne a chcem vedieť čo. Posielam králiky po celom svete a nikdy sa nič podobné nestalo,“ dodala.

 

Annette prišla  nie len o zvieracieho miláčika ale aj po poriadne peniaze. Za veterinára zaplatila 300 libier a za letenku 2000 libier. Okrem toho chov takéhoto zajaca stojí ročne približne 5000 libier.

 

Simon mal vo veľkosti čoskoro predbehnúť svojho otca, ktorý si zatiaľ drží prvenstvo.

 

United Airlines sa za incident ospravedlnila a sľúbila prešetrenie príčin smrti Simona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies