United 5 zverejnili skladbu Can you hear me

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 12:56 • 2 min
United 5 zverejnili skladbu Can you hear me

BRATISLAVA - Česko-slovenská skupina United 5 zverejnila skladbu Can you hear me. Autorom novinky, ku ktorej už nakrútili aj videoklip, je britský producent Andy Murray.

slovakia

left justify in out

"Andy Murray zložil túto skladbu na základe smutnej udalosti - zomrela mu mama. Je to melancholická, ale zároveň krásna pieseň. Dúfam, že si ľudia pri nej spomenú aj na to, že sa máme správať ku všetkým tak, aby sme to neľutovali. Nikdy nevieme, čo nám život pripraví," uviedol spevák Norbert Brand.

 

Členovia formácie venovali ich druhý singel ľuďom, ktorí už zomreli. Marthy Duffek blízkemu maliarovi, Matt Bláha zas najlepšiemu priateľovi Dannymu a Mário Bendík spomína pri piesni na starú mamu. "Táto skladba má veľkú hĺbku, dáva mi presne to, čo by hudba mala hudobníkom dávať. Mám možnosť ňou vyjadriť, čo skutočne cítim. Skladba je o strate blízkej osoby, ktorá už na nás, bohužiaľ, dáva pozor zhora. Venoval by som ju môjmu zosnulému ocinovi a taktiež všetkým, ktorí stoja po jeho boku," prezradil Peter Juhás. "Can you hear me venujem môjmu kamarátovi. V deň nahrávania videoklipu k tejto piesni som sa dozvedel, že zahynul s priateľkou pri autonehode. Bol to mladý chalan, ktorý mal celý život pred sebou. Veľmi ma to zaskočilo. Úprimnú sústrasť celej rodine," vyjadril sa Brand. 

 

Zoskupenie pripravuje okrem nového videoklipu, ktorý by mali zverejniť už čoskoro, aj ďalšie novinky. Jednou z nich je aj nahrávanie novej verzie debutového singla Longest Summer. "V najbližšej dobe sa chystáme nahrávať akustickú verziu našej obľúbenej Longest Summer a budeme makať na tom, aby sa naša hudba ľuďom páčila. Pripravujeme nakrúcanie ďalších klipov, singlov a vystúpení," povedal Juhás. "Momentálne pre fanúšikov chystáme video diary, kde vlastne budeme pridávať videá z nášho života a o našich povinnostiach, koníčkoch, celkovo o nás. Takže k nám naši priaznivci môžu byť o niečo bližšie," dodal Brand. 

 

Formácia United 5 vznikla minulý rok. Päticu spevákov vybrali počas kastingov britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray. S výberom im pomáhali aj členovia českej skupiny Lunetic Aleš Lehký a Vašek Jelínek. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies