Unipharma predala svoje nemocnice, novým majiteľom je TLSV invest

NETKY.SK • 22 December 2014, 12:29 • 2 min
Unipharma predala svoje nemocnice, novým majiteľom je TLSV invest

BOJNICE - Nemocnice v Handlovej, Bánovciach nad Bebravou a Košiciach-Šaci, ktoré patrili pod Unipharmu - 1. slovenskú lekárnickú akciovú spoločnosť, majú nového majiteľa.

slovakia

left justify in out

V decembri ich firma zaoberajúca sa najmä distribúciou liekov predala spoločnosti TLSV invest a. s. Pre TASR to dnes potvrdila riaditeľka pre marketing Unipharmy Lívia Kerumová s tým, že zmena majiteľa týchto zdravotníckych zariadení je už zapísaná aj v obchodnom registri. "Dôvodom odpredaja nemocníc je zámer našej spoločnosti plne sa sústrediť na core business, ktorým je distribúcia liekov a zdravotníckych pomôcok," ozrejmila Kerumová. 

      

Predsedom predstavenstva v TLSV invest a. s. je Tomáš Chrenek mladší. Tomáš Chrenek starší stojí za skupinou Agel, ktorá v Čechách, Poľsku a na Slovensku vlastní niekoľko nemocníc, laboratórií či lekární.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies