FOTO Unikli predzápasové taktické poznámky trénera Zinedine Zidana?

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 18:11 • 2 min
FOTO Unikli predzápasové taktické poznámky trénera Zinedine Zidana?

MADRID – Španielsky denník AS zverejnil predzápasové taktické poznámky trénera Realu Madrid Zinedina Zidana. Práve tie mali pomôcť k výhre nad Barcelonou.

slovakia

left justify in out

Ešte predtým ako si začnete študovať taktické pokyny na papieroch, tak si povedzme niečo o ich autentickosti. Denník AS totiž priznal, že nedokázali overiť, či Zidane naozaj vlastnoručne napísal tieto poznámky.


Okrem toho denník napísal, že taktické poznámky dostali ešte pred sobotňajším El Clásicom. Nie je však celkom jasné, ako sa k nim tieto dokumenty dostali.

Taktické poznámky sú na oficiálnom hlavičkovom papieri Realu Madrid a ukazujú, ako majú hráči kráľovského klubu reagovať na nátlakovú hru Barcelony. Dôraz je kladený najmä na stredovú formáciu Barcelony, kde majú hráči hostí strážiť najmä Iniestu a Rakitiča. Možno toto je spôsob ako vyradiť z hry obávané trio MSN...

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies