Unikátny projekt v Bratislave: Hotel prerobili na luxusný internát pre študentov!

NETKY.SK • 28 August 2014, 14:30 • 2 min
Unikátny projekt v Bratislave: Hotel prerobili na luxusný internát pre študentov!

BRATISLAVA - Je čas priniesť na Slovensko niečo, čo je inde vo svete bežné! Aj študenti by mali mat svoje pohodlie a priestor na realizáciu, miesto kde sa nie len ledva vyspia. Preto sme bývanie pre študentov posunuli na iný level! Student House je niečo ako Club, kde budú pod jednou strechou bývať študenti z rôznych škôl, fakúlt, rôznych častí Slovenska, ale aj celého Sveta.

slovakia

left justify in out

Student House je prelomové apartmanové ubytovanie pre študentov, kde okrem útulných a veľmi pekne zariadených izieb nájdete aj iné vymoženosti. Dosť bolo sharovania kúpeľní, každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou, izbe nechýba ani telka, klimatizácia a iné vybavenie. Na výber je jeden z piatich dostupných apartmánov: STANDARD, KLASIK, DELUXE, STUDIO, alebo APARTMÁN. Nenoste si vlastnú bielizeň a uteráky, dones si radšej návštevu, o uteráky a bielizeň sa postará náš personál, ktorý izby aj poupratuje. Na študovanie je k dispozícii Študovňa, kde sa študenti môžu  nerušene venovať škole. Študovňa je vybavená Wiffinou, počítačmi a kopírkou. Keď učenie ide bokom prichádza na rad party miestnosť, ktorá sa dá využiť ako start up pred vyrážaním do ulíc mesta.

 

Chuť na poker, šípky alebo biliard? Na tieto aktivity je tu Chill Out room.

 

V Student House sa majú študenti naozaj cítiť pohodlne, preto majú k dispozícii 24 hodinovú recepciu a malé potraviny. S kamarátmi sa môžete stretnetnúť v Bare či už na káve, vodnej fajke alebo pri vínku? To už necháme na vás. Súčasťou komplexu je aj reštaurácia, ktorá bude ponúkať raňajky, obedy aj večere. A čo by ste povedali na wellness centrum so saunou, vírivkou a relaxačnou miestnosťou? To majú naši ubytovaní k dispozícii každú nedeľu. V neposlednom rade nesmieme zabudnúť na posilňovňu, ktorá je otvorená každý deň. 

 

www.student-house.sk

 

Student house si budete môcť detailne prezrieť na dni otvorených dverí, ktorý sa koná 2. septembra. Budete si môcť prezrieť izby, bar, kaviareň, reštauráciu, wellness a posilňovňu, študovňu a party miestnosť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona