Únik nebezpečných látok na Kopčiankej ul. si vyžiadal 14 zranených

NETKY.SK • 26 September 2012, 11:38 • 2 min
Únik nebezpečných látok na Kopčiankej ul. si vyžiadal 14 zranených

Únik nebezpečných látok na Kopčiankej ul. si vyžiadal 14 zranených - Krimi V areáli bývalej Matadorky, v sídle spoločnosti Auto-Klima na Kopčianskej ulici dnes o 11.

slovakia

left justify in out

img

V areáli bývalej Matadorky, v sídle spoločnosti Auto-Klima na Kopčianskej ulici dnes o 11.00 hodine došlo k úniku nebezpečnej látky apropol. Intoxikácia touto látkou a jej zložkami si vyžiadala 14 zranených osôb, v jednom prípade ide o zranenie vážnejšieho charakteru.
      Podľa informácií operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave intoxikáciu spôsobil styrén a oxid siričitý. Hasiči miesto evakuovali, zabezpečili dekontamináciu osôb a objektu a objekt odpojili od elektrickej energie. Záchranárom takisto asistovali pri prvej pomoci zranených osôb.
      Podľa hovorcu Záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela sa počet zranených zvýšil na 14. " Trinásť osôb je zranených ľahko, v jednom prípade ide o stredne ťažké zranenie." Chmel dodal, že momentálne prebieha prevoz zranených do bratislavských nemocníc. " Šiesti ľudia boli prevezení do Ružinova, jeden na Kramáre, " dodal Chmel.
      Policajná hovorkyňa Petra Hrášková TASR informovala, že príslušníci polície momentálne  na mieste preverujú situáciu. Príčiny havárie sú predmetom vyšetrovania.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies