Únia divadelných hercov podporí v prezidentských voľbách Clintonovú

NETKY.SK • 31 August 2016, 09:03 • 2 min
Únia divadelných hercov podporí v prezidentských voľbách Clintonovú

WASHINGTON - Americká odborová organizácia, ktorá združuje divadelných hercov a manažérov, sa rozhodla podporiť v prezidentských voľbách demokratickú kandidátku Hillary Clintonovú. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Národná rada hereckého združenia Actors Equity Association (AEA) v utorok v tlačovej správe uviedla, že po prvýkrát vo svojej 103-ročnej histórii organizácia podporila politického kandidáta.

 

AEA na svojom zasadnutí tento mesiac hlasovala v prospech vyjadrenia podpory Clintonovej oproti republikánskemu kandidátovi Donaldovi Trumpovi.

 

Prezidentka hereckého združenia Kate Shindleová vyhlásila, že únia zvyčajne ostáva politicky nestranná, ale "v takomto kritickom období dejín našej krajiny si nemôže dovoliť tento luxus, ak chceme ochrániť našich členov. Musíme bojovať so všetkým, čo máme, aby sme prežili".

 

AEA zastupuje viac ako 50.000 profesionálnych divadelných hercov a manažérov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies