Unesený grécky podnikateľ presvedčil únoscu, aby sa prihlásil na polícii

NETKY.SK • 16 Január 2014, 18:40 • 2 min
Unesený grécky podnikateľ presvedčil únoscu, aby sa prihlásil na polícii

ATÉNY - Gréckemu podnikateľovi, ktorý je majiteľom jednej z najväčších pekárenských sietí v krajine, sa podarilo presvedčiť jedného z únoscov, požadujúcich za jeho prepustenie pôvodne dva milióny eur, aby sa spoločne prihlásili na polícii. Píše o tom tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Ako informoval službukonajúci policajt z okrsku v Keratei východne od Atén, dvojica tam dorazila spoločne, pričom "hovorcom" bol podnikateľ: "Počuli ste o najnovšom únose? Ja som ten unesený a toto je jeden z únoscov," citoval policajt podľa gréckych médií podnikateľa.

Vozidlo šesťdesiatročného podnikateľa podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov zastavila v stredu trojica únoscov, ktorí obeť umiestnili do batožinového priestoru vozidla a odviezli do domu v odľahlej lokalite. Keď tam unesený zostal na istý čas osamote s jedným z páchateľov, dokázal ho presvedčiť o tom, aby ho pustil na slobodu, potvrdil policajný dôstojník pre tlačovú agentúru DPA. Podnikateľ ho pri tom upozornil, že by si mal uvedomiť intenzívne pátranie polície po páchateľoch a fakt, že sa jeho dobrovoľné prihlásenie bude posudzovať ako poľahčujúca okolnosť pri stanovovaní trestu. Grécka polícia zadržala dnes už aj druhého z únoscov, pátranie po treťom naďalej pokračuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies