Una Healy zo skupiny The Saturdays zverejnila sólovú pieseň

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 11:22 • 2 min
Una Healy zo skupiny The Saturdays zverejnila sólovú pieseň

DUBLIN - Írska speváčka a hudobníčka Una Healy predstavila skladbu Staring At The Moon. Tridsaťštyriročná členka skupiny The Saturdays tak urobila naživo v šou The Voice Ireland, v ktorej pôsobí ako koučka. Muzikantka sa neskôr prostredníctvom služby Instagram poďakovala fanúšikom a fanúšičkám za podporu.

slovakia

left justify in out

"Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za milé komentáre na moje prvé sólové živé vystúpenie v šou The Voice," napísala speváčka a zverejnila tiež fotku z vystúpenia.

 


Una Healy sa preslávila ako členka spomínanej dievčenskej formácie The Saturdays, ktorá vznikla v roku 2007 a v súčasnosti má prestávku. So skupinou vydala albumy Chasing Lights (2008), Wordshaker (2009), On Your Radar (2011) a Living for the Weekend (2013). Predvlani ponúkli kompiláciu Finest Selection: The Greatest Hits, ktorá obsahuje aj skladby ako Just Can't Get Enough, Forever Is Over, Missing You, All Fired Up, What About Us alebo Disco Love. Healy vydala v roku 2006 sólovú EP nahrávku Sorry a v súčasnosti pripravuje svoj prvý album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona