Úmrtie módnej návrhárky L'Wren Scott šokovalo hviezdy

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 10:24 • 2 min
Úmrtie módnej návrhárky L'Wren Scott šokovalo hviezdy

NEW YORK - V pondelok 17. marca zomrela vo veku 49 rokov módna návrhárka L'Wren Scott, ktorá bola tiež známa ako priateľka frontmana kapely Rolling Stones Micka Jaggera.

slovakia

left justify in out

V jej byte na Manhattane ju našla so šatkou okolo krku pripevnenou o kľučku dverí jej asistentka, ktorú Scott k sebe pozvala esemeskou bez uvedenia dôvodu. Následne sa objavili špekulácie o jej rozchode s Jaggerom, no tie vzápätí vyvrátila hudobníkova hovorkyňa. Nečakaný odchod úspešnej návrhárky šokoval viacero hviezd, ktoré ju považovali za veľmi talentovanú a láskavú ženu.

 

"Je to príšerná a tragická strata. Som veľmi smutná. Milovala som jej prácu. Vždy sa ku mne správala tak šľachetne," uviedla vo vyhlásení speváčka Madonna. Správa o dizajnérkinom úmrtí šokovala tiež jej dlhoročnú priateľku, herečku Nicole Kidman, ktorej to podľa slov hovorkyne zlomilo srdce a zatiaľ nedokáže reagovať. Zármutok prejavila aj známa modelka Naomi Campbell, podľa ktorej bola Scott "stelesnením elegancie a ženskosti". Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour návrhárku zase označila za "absolútnu perfekcionistku, ktorá bola vždy neuveriteľne šľachetná, láskavá a zábavná". 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies