Umelec prepája fantáziu s realitou: Pozrite sa, aké zaujimáve momenty vďaka tomu vznikajú

NETKY.SK • 27 Október 2017, 17:00 • 2 min
Umelec prepája fantáziu s realitou: Pozrite sa, aké zaujimáve momenty vďaka tomu vznikajú

Tento človek sa zrejme minul povolaniu...

slovakia

left justify in out

Či už tomu budete veriť alebo nie, Mokhallad Habib je farmaceut. Svoj voľný čas však venuje kreatívnej činnosti a vytvára obrázky, pomocou ktorých dokáže spojiť realitu s rozprávkou. A treba uznať, že výsledok je veľmi originálny, zaujímavý a často i vtipný.

 

Mokhallad rozvíjal svoje kreslenie len ako formu trávenia voľného času. Jednoducho ho to bavilo. Keď však videl, aký majú jeho dielka úspech, založil si profil na sociálnej sieti, kde pravidelne pridáva nové kúsky. Tie sa tešia veľmi pozitívnej odozve.

 

Dvojrozmerné obrázky, ktoré šikovný umelec kreslí do obyčajného skicáru dostávajú vďaka jeho nápadom rozmer 4D. Vo svojich záberoch ich šikovne kombinuje s fotografiami ale aj skutočnými predmetmi. Tieto „koláže“ obdivujú tisíce ľudí po celom svete.

 

Napriek tomu, že podľa reakcií verejnosti by nemal problém uživiť sa ani ako profesionálny umelec, svoje povolanie zatiaľ meniť neplánuje. Maľovaniu sa teda i naďalej bude venovať len ako koníčku. A možno je to tak aj lepšie, pretože akonáhle sa z niečoho stane rutina, stráca to svoje čaro.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies