Umelci môžu navrhnúť výzdobu budovy v Bruseli

NETKY.SK • 7 August 2015, 15:07 • 2 min
Umelci môžu navrhnúť výzdobu budovy v Bruseli

BRATISLAVA - Príležitosť podieľať sa na vizuálnej prezentácii slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie a navrhnúť výzdobu priestorov Rady v budove Justus Lipsius v Bruseli ponúka výtvarníkom, architektom a dizajnérov ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí.

slovakia

left justify in out

Ako rezort informuje na svojej internetovej stránke, ambíciou vizuálnej prezentácie v sídle Rady EÚ je podporiť obraz Slovenska ako mladej a dynamickej krajiny, ktorá má za sebou úspešný európsky príbeh, vyznačuje sa  rôznorodosťou aj množstvom príležitostí.

 

"Výzva je otvorená odborníkom v oblasti výtvarného umenia, architektúry a grafického dizajnu, ktorí môžu svoje návrhy predložiť do 31. októbra 2015," píše sa na stránke. Budova Justus Lipsius, kde sa konajú pracovné stretnutia zástupcov členských krajín EÚ od expertnej až po najvyššiu úroveň, je podľa ministerstva vlajkovou loďou vizuálnej prezentácie predsedníctva a jeho najviditeľnejšou súčasťou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona