Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Weinsteina

NETKY.SK • 24 November 2017, 17:25 • 2 min
Uma Thurman zaželala pekné sviatky všetkým okrem Weinsteina

BRATISLAVA - Herečka Uma Thurman vo štvrtok zaželala pekný Deň vďakyvzdania všetkým okrem Harveyho Weinsteina.

slovakia

left justify in out

Tohto filmového producenta v posledných týždňoch už desiatky herečiek obvinili zo sexuálneho obťažovania a niektoré aj zo znásilnenia. Thurman ho doteraz neobvinila, hrala však vo viacerých filmoch, ktoré Weinstein produkoval, vrátane snímok Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003) či Kill Bill 2 (2004). V piatok naznačila, že aj ona naňho "niečo vie".

"Keď budem pripravená, poviem, čo treba. Zostaňte na príjme," napísala Uma Thurman. "Som rada, že to ide pomaličky - guľku si nezaslúžiš," odkázala Weinsteinovi v súvislosti s postupne pribúdajúcimi obvineniami na jeho adresu.

Weinsteina už z rôznych foriem sexuálneho obťažovania obvinili desiatky herečiek vrátane Leny Headey, Cary Delevingne, Angeliny Jolie, Rosanny Arquette či Gwyneth Paltrow. Niekoľko herečiek vrátane herečky Asie Argento, Rose McGowan a Annabelly Sciorry ho obvinilo aj zo znásilnenia.

Americký magazín The New Yorker prišiel pred dvoma týždňami so zisteniami, že Weinstein na ženy, ktoré mal obťažovať, a tiež novinárov, ktorí s nimi boli v kontakte, nasadil detektívov. Informovalo BBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies