Ultras Slovana prídu na zápas "belasej" juniorky

NETKY.SK • 3 September 2015, 13:34 • 2 min
Ultras Slovana prídu na zápas "belasej" juniorky

BRATISLAVA - Skupina fanúšikov Ultras Slovan Pressburg, ktorá v súčasnosti bojkotuje futbalové stretnutia "áčka" ŠK Slovan Bratislava, sa zíde v nedeľu 13. septembra 2015 o 10.30 h v Prievoze na druholigovom zápase "belasej" juniorky proti ŠKF Sereď.

slovakia

left justify in out

Priaznivci tým chcú vyjadriť nespokojnosť s dianím vo vnútri bratislavského klubu, ich cieľom je, aby na rezervu chodilo viac ľudí než na prvé mužstvo.


"Možno to definitívne zobudí majiteľa, nerobíme si však žiadne ilúzie, že náš počin prinúti funkcionárov odstúpiť. Kým klub nezruší kontroverzný proaktívny zber osobných údajov, na Pasienky či do sektoru hostí na vonkajších dueloch nepáchneme. Pasienky zatiaľ prenecháme držiteľom VIP vstupeniek a rodinám s deťmi. Skúsime dosiahnuť, aby na Rapid chodilo viac divákov ako na Pasienky," napísali Ultras na svojej internetovej stránke ultrasslovan.sk.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona