Ultras fanúšikovia usporiadali smútočný obrad pri príležitosti úmrtia klubu AC Miláno

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 13:54 • 2 min
Ultras fanúšikovia usporiadali smútočný obrad pri príležitosti úmrtia klubu AC Miláno

Ultras fanúšikovia usporiadali smútočný obrad pri príležitosti úmrtia klubu AC Miláno - Futbal MILÁNO – Fanúšikovia AC Miláno oznámili úmrtie klubu! Milánsky ultras sú od zlosti bez seba, keďže v lete klub opustili hráči ako Zlatan Ibrahimovič, Thiago Sil

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Fanúšikovia AC Miláno oznámili úmrtie klubu! Milánsky ultras sú od zlosti bez seba, keďže v lete klub opustili hráči ako Zlatan Ibrahimovič, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso, Mark Van Bommel a Pippo Inzaghi.

Skupina fanúšikov usporiadala symbolický pohreb pred sídlom klubu vo Via Turati, keď tam položili kvety, zapálili sviečky a pridali aj smútočné oznámenie o úmrtí.

Klub sa medzitým rozhodol ponúknuť držiteľom sezónnych permanentiek vrátenie peňazí kvôli ich sklamaniu zo straty Ibrahimoviča a Silvu.

Vedenie klubu vydalo toto vyhlásenie:

"Rozhodnutie o vrátenie peňazí majiteľom sezónnych permanentiek nemá nič spoločné s akýmikoľvek právnymi krokmi," trval na svojom riaditeľ Leandro Cantamessa.
"Je to otázka štýlu a odpovede pre tých, ktorí sú nešťastní. Nakoniec, majiteľ sezónnej permanentky futbalového klubu je ako byť majiteľom lístka počas divadelnej sezóny. Zámena tenora vo vystúpení predsa tiež neznamená preplatenie lístka. Nie sme povinní mať tých istých hráčov, ktorí sú v tíme pri nákupe permanentky."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies