Ultras AC Miláno vytvorili ľudskú mozaiku na protest proti chodu klubu

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 18:52 • 2 min
Ultras AC Miláno vytvorili ľudskú mozaiku na protest proti chodu klubu

MILÁNO – Ultras milánskeho AC Miláno pred začiatkom včerajšieho zápasu vytvorili živú mozaiku, ktorou protestovali proti momentálnemu fungovaniu klubu.

slovakia

left justify in out

Pred začiatkom domáceho zápasu Rossoneri proti Janovu sa fanúšikovia na hornej tribúne za bránkou sformovali do obrovského nápisu "Basta", čo po slovensky znamená "dosť". Odkaz pre vedenie tímu je jasný. Curva Sud je už unavená a znechutená z nedbanlivosti a ľahkovážnosti svojho tímu v tejto sezóne.

Sezóna 2014/15 bola pre milánsky klub jednou z najhorších v histórii, keď bol klub donútený predať svoj tímový autobus, aby znížili náklady na fungovanie tímu.

Navyše po sobotňajšej prehre AC na ihrisku Udinese 2-1 sa v autobuse strhla medzi hráčmi hádka. Podľa správ Corriere della Sera, si tréner Pippo Inzaghi a jeho tím počas cesty domov vymenili zopár ostrých slov. Správy hovoria o tom, že Inzaghi požiadal viceprezidenta klubu Adriana Gallianiho, aby opustil autobus a on mohol s hráčmi hovoriť osamote. Následne svojim zverencom mal vykričať, že si nezaslúžia nosiť dres AC Milána. Jeden nemenovaný hráč si však ostré slová veľmi nepripúšťal a Inzaghimu kontroval ešte ostrejšie: "Možno si ho nezaslúžime, ale ty si nezaslúžiš byť trénerom MIlána."

Vyzerá to tak, že Pippo Inzaghi sedí na horúcej stoličke a je otázne, či na nej vôbec dokončí aktuálnu katastrofálnu sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies