ÚLK odložila a presunula zápasy Fortuna ligy

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 13:53 • 2 min
ÚLK odložila a presunula zápasy Fortuna ligy

BRATISLAVA - Únia ligových klubov (ÚLK) ako riadiaci orgán najvyššej slovenskej súťaže vyhovela žiadosti niektorých klubov a preložila či odložila ich zápasy najbližšieho 2. kola na iné termíny z dôvodu účasti v európskych pohárových súťažiach.

slovakia

left justify in out

Duel majstrovského Slovana s vicemajstrom z Trenčína sa mal podľa vyžrebovania odohrať už najbližší víkend, ÚLK ho odložila na neurčito. Obidva kluby sa však na základe obsadených pozícii z uplynulej sezóny prebojovali do pohárovej Európy a počas najbližších dvoch týždňov na nich čakajú prvé stretnutia, resp. odvety v predkole Ligy majstrov či Európskej lige UEFA. 

 

Futbalisti trenčianskeho AS odohrajú prvý zápas 2. predkola EL so srbskou Vojvodinou Novi Sad vo štvrtok 17. júla v Dubnici, odveta je na programe o týždeň neskôr 24. júla na ihrisku súpera. Na "belasých" čaká úvodný duel 2. predkola prestížnej Ligy majstrov s waleským tímom New Saints FC už v utorok 15. júla na domácom trávniku, pričom odvetný súboj vo Walese je na programe 22. júla. 

 

Vzhľadom na postup Trnavy do 2. predkola Európskej ligy (v 1. predkole si poradil s maltským FC Hibernians - výsledky 4:2 /vonku/ a 5:0 /doma/) sa najbližší fortunaligový duel Spartaka na ihrisku Dunajskej Stredy uskutoční až v nedeľu 20. júla o 19.00 h. Na zverencov trénera Juraja Jarábka čaká v 2. predkole EL gruzínsky tím Zestafoni (prvý zápas odohrajú na ihrisku súpera 17. júla o 18.00 h, odveta je na programe 24. júla o 19.30 h v Zlatých Moravciach). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies