ÚLK o výrokoch Šturmu: Odmietame mafiánske praktiky

NETKY.SK • 24 September 2015, 15:15 • 2 min
ÚLK o výrokoch Šturmu: Odmietame mafiánske praktiky

BRATISLAVA - Únia ligových klubov (ÚLK) sa ostro ohradila proti stredajším vyjadreniam trénera MFK Zemplín Michalovce Františka Šturmu po domácej prehre s ŠK Slovan Bratislava (1:2) v 10. kole najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Český kouč nováčika Fortuna ligy v reakcii pre televíziu SlovakSport 1 kritizoval výkon rozhodcov na čele s hlavným arbitrom Máriom Vlkom. "Chlapcov musím pochváliť a poďakovať sa im, pretože hrali proti štrnástim. Od prvých minút duel totiž rozhodcovia riadili tak, ako oni sami chceli...V druhom polčase sme sa snažili hrať smerom dopredu a niečo urobiť s výsledkom, ale rozhodca nás k ničomu nepustil. Dnešný zápas ovplyvnili rozhodcovia, pretože od prvých minút to držali vo svojich rukách a som z toho veľmi smutný. Je to mafia, toto už nie je možné. Akýkoľvek kontakt bol pískaný proti nám, som z toho poriadne rozladený," uviedol okrem iného 43-ročný kormidelník Michaloviec.


"Mrzia nás vyjadrenia trénera Františka Šturmu z toho dôvodu, že išlo o kvalitné stretnutie s dobrou diváckou kulisou. Výrokmi, ktoré boli nenáležité, poškodzuje meno ligového futbalu. Na hodnotenie výkonu arbitrov boli na zápase prítomné najkompetentnejšie osoby - predseda komisie rozhodcov Slovenského futbalového zväzu Marián Ružbarský i delegát pozorovateľ rozhodcov," skonštatoval vo štvrtok popoludní pre agentúru SITA výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák a doplnil: "Tieto výroky bude určite riešiť disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu. Odmietame spájanie Fortuna ligy s mafiánskymi praktikami."


V predmetnom stretnutí pred 4575 divákmi zvíťazili hráči Slovana Bratislava vlastným gólom obrancu michalovského klubu Milana Šimčáka v nadstavenom čase druhého polčasu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona