Ulice i bary sa roztancujú horúcimi letnými rytmami

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 15:21 • 2 min
Ulice i bary sa roztancujú horúcimi letnými rytmami

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Liptovskomikulášske ulice i bary sa v noci z piatka na sobotu roztancujú horúcimi letnými rytmami. Netradičné prázdninové podujatie Street music night 2013 potrvá od 20. do 4. hodiny, na hlavnom pódiu na Námestí osloboditeľov sa o zábavu postarajú D.J. Tlama, brazílske tanečníčky, Martin Bies a rapper Moja Reč.

slovakia

left justify in out

„Ide už o štvrtý ročník úspešnej akcie, ktorá je svojím druhom originálna a pre návštevníkov všetkých vekových kategórií veľmi atraktívna. Tento rok sa do nej zapojilo rekordných 15 podnikov, 11 barov na pešej zóne a štyri mimo nej,“ povedala Miroslava Korčeková z oblastnej organizácie cestovného ruchu Region Liptov.

Street Music Night 2013 prináša celé spektrum hudobných žánrov - reggae party, latino, techno i funk. Liptovskomikulášania či návštevníci mesta sa môžu tešiť aj na športové súťaže, napríklad v jazdení na skateboarde Game of skate. Noc plná hudby a tanca potrvá až do štvrtej rána, mesto preto prosí obyvateľov o toleranciu. „Všetky zariadenia v pešej zóne tak môžu počas akcie prevádzkovať terasy výnimočne až do druhej hodiny rannej. Obyvateľov centra mesta sme požiadali o toleranciu,“ povedal vedúci mestského oddelenia marketingu Miroslav Parobek. „Okrem prírodných krás a množstva atrakcií chceme domácim a zahraničným turistom ponúknuť aj kus netradičnej zábavy. Šport, tanec a dobrá hudba patria k horúcemu letu, tak prečo si ich dosýta nevychutnať priamo v meste,“ dodal liptovskomikulášsky primátor Alexander Slafkovský.

Podujatie spoločne organizujú liptovskomikulášsky Dom kultúry, mesto Liptovský Mikuláš a oblastná organizácia cestovného ruchu Region Liptov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies