Ulice Bratislavy stráži od začiatku roka viac policajtov

NETKY.SK • 18 Február 2016, 15:11 • 2 min
Ulice Bratislavy stráži od začiatku roka viac policajtov

BRATISLAVA - Na poriadok v bratislavskom Starom Meste dohliada od začiatku roka viac policajtov. Mestská polícia hovorí o zefektívnení práce, na základe ktorého sa jej podarilo vyčleniť 14 policajtov navyše na pôsobenie v peších hliadkach.

slovakia

left justify in out

Dnes tak má Staré Mesto v uliciach počas dňa o dve hliadky a v noci o jednu hliadku viac. TASR o tom informovala hovorkyňa Mestskej polície Ľubomíra Miklovičová. "Policajti pôsobia najmä v okolí Námestia SNP, Kamenného námestia či Gorkého ulice. V súčasnosti zabezpečujú tiež ochranu poriadku, zdravia a životov obyvateľov v okolí Starého mosta," uviedla hovorkyňa. Mestská polícia verí, že viac policajtov v bratislavských uliciach prinesie viac poriadku, bezpečnosti a spokojnosti občanov.

 

Viac členov do peších hliadok získala polícia na základe zefektívnenia práce, hovorkyňa však zároveň podotýka, že po nástupe nového policajného náčelníka Petra Krajíčka majú o štyroch policajtov viac. Príspevkové organizácie hlavného mesta dostali nový manažment od októbra minulého roka.

 

Na Okrskovej stanici Staré Mesto pôsobí v súčasnosti 62 príslušníkov mestskej polície. Títo zabezpečujú napríklad nepretržitú ochranu Primaciálneho paláca a jeho blízkeho okolia, obsluhujú kamerový systém, prijímajú podnety od občanov, zabezpečujú chod stanice alebo pôsobia v mobilných hliadkach. Okrsková stanica v Starom Meste rieši podľa hovorkyne najviac udalostí zo všetkých mestských častí.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies