Ukrajinský poslanec rady: Degradujúca ukrajinská moc sa mení na papuanov

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 18:00 • 2 min
Ukrajinský poslanec rady: Degradujúca ukrajinská moc sa mení na papuanov

KYJEV - Ukrajinský poslanec Kaplin kritizoval návrh zákona o protikorupčných súdoch. Podľa jeho slov, vytvorením protikorupčného súdu Ukrajina dokáže, že je pod kontrolou západu a bude demonštrovať za úplné zlyhanie všetkých štátnych inštitúcii. O tom poslanec povedal počas diskusie o tomto návrhu zákona v parlamente.

slovakia

left justify in out

"To sme ako klesli? Aby nám zo zahraničia priraďovali sudcov. Čoskoro budú menovať prezidentov, predsedov vlád a poslancov. Je to degradácia a bankrot všetkých inštitúcii štátnej moci v našej krajine. Ak táto prax bude pokračovať, z Ukrajiny nič neostane," povedal Kaplin. 

   

Predtým riaditeľ odboru komunikácií medzinárodného menového fondu Jerry Rice vyslovil kriticky dôležitú podmienku, ktorú musí Ukrajina splniť aby získala ďalšiu tranžu. 
   

"V mnohých oblastiach je potrebné dosiahnuť väčší pokrok pred dokončením štvrtej revízie. To zahŕňa energetický sektor, fiškálnu politiku, prijatie zákona vytvárajúceho silný a nezávislý súd pre boj proti korupcii. Posledné je kriticky dôležité," povedal Jerry Rice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies