Ukrajinský minister vnútra: Donald Trump je nebezpečný vyvrheľ

NETKY.SK • 1 August 2016, 18:19 • 2 min
Ukrajinský minister vnútra: Donald Trump je nebezpečný vyvrheľ

KYJEV - Prezidentský kandidát amerických republikánov Donald Trump je nebezpečný pre Ukrajinu aj Spojené štáty, vyhlásil ukrajinský minister vnútra Arsen Avakov. Informovala o tom dnes agentúra UNIAN.

slovakia

left justify in out

Avakov takto reagoval na nedeľňajšie slová Donalda Trumpa, ktorý naznačil, že USA by mali akceptovať anektovanie Krymu Ruskom, ak to povedie k lepším vzťahom s Moskvou a silnejšej spolupráci v boji proti militantom z teroristickej organizácie Islamský štát (IS).

 

"Nehanebné vyhlásenie amerického prezidentského kandidáta Trumpa o možnom uznaní Krymu ako ruského robí z neho nebezpečného vyvrheľa. Je nebezpečný pre Ukrajinu aj Spojené štáty. Vyvrheľ, ktorý chváli Putinovu diktatúru, nemôže byť garantom demokratických slobôd v Spojených štátoch ani vo svete," napísal Avakov na Facebooku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies