Ukrajinského bossa Yegorova súd uznal vinným, trest mu neuložil

NETKY.SK • 7 September 2015, 17:49 • 2 min
Ukrajinského bossa Yegorova súd uznal vinným, trest mu neuložil

BANSKÁ BYSTRICA – Okresný súd v Banskej Bystrici uznal dnes ukrajinského bossa Volodymyra Yegorova za vinného v starej kauze z rokov 2000-2001, ktorá sa týka podvodov s autami a legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Súd síce jeho vinu uznal, no upustil od uloženia trestu, pretože ten, ktorý dostal na základe skoršieho rozsudku bratislavského súdu vo výmere štyri roky väzenia, považuje za dostatočný. Ukrajinec si ho odsedel v roku 2010.

 

Yegorova, ktorý je z územia Slovenska vyhostený, banskobystrický súd v tomto prípade už raz odsúdil trestným rozkazom s rovnakým verdiktom ako dnes. Obžaloba ho vinila z viacerých lízingových podvodov a krádeží áut, ktoré končili v zahraničí. Ukrajinský boss však podal odpor, preto sa muselo uskutočniť pojednávanie a vykonať dokazovanie. Yegorov sa na súd nedostavil, ale dal súhlas, aby sa pojednávalo v jeho neprítomnosti.

Bývalého boxera stíhajú na Slovensku v závažných kauzách vrážd.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies