Ukrajinská nominácia aj s ôsmimi hráčmi Dynama Kyjev

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 11:49 • 2 min
Ukrajinská nominácia aj s ôsmimi hráčmi Dynama Kyjev

KYJEV - Tréner ukrajinskej futbalovej reprezentácie Mychajlo Fomenko nominoval na blížiace sa stretnutie proti Španielsku v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska (piatok 27. marca o 20.45 h v Seville) a medzištátny prípravný duel s Lotyšskom (utorok 31. marca o 20.00 h SEČ vo Ľvove) 25-členný káder.

slovakia

left justify in out

V nominácii sa objavilo až osem hráčov lídra najvyššej ukrajinskej súťaže Dynama Kyjev a taktiež dvaja legionári zo zahraničných klubov - stredopoliari Anatolij Tymoščuk z ruského Zenitu Petrohrad a Denys Olijnyk z holandského Vitesse Arnhem.

 

Najväčšími hviezdami v tíme sú ofenzívni krídelníci Jevgen Konopľanka z Dnipra Dnipropetrovsk a Andrij Jarmolenko z kyjevského Dynama.

 

Ukrajina získala zo štyroch doterajších súbojov v C-skupine deväť bodov za víťazstvá nad Bieloruskom, Macedónskom a Luxemburskom. Okrem toho má na konte aj domácu prehru so Slovenskom a v tabuľke je na treťom mieste.

Nominácia ukrajinskej futbalovej reprezentácie na zápas proti Španielsku (piatok 27. marca o 20.45 h v Seville) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska a medzištátne prípravné stretnutie proti Lotyšsku (utorok 31. marca o 20.00 h SEČ vo Ľvove):

Brankári: Andrij Piatov (Šachtar Doneck), Denis Bojko (Dnipro Dnipropetrovsk), Oleksandr Rybka (Dynamo Kyjev)
Obrancovia: Viačeslav Ševčuk, Oleksandr Kučer, Jaroslav Rakickij (všetci Šachtar Doneck), Jevgen Chačeridi, Mykyta Burda (obaja Dynamo Kyjev), Arťom Fedeckij (Dnipro Dnipropetrovsk)
Záložníci: Oleg Gusev, Andrij Jarmolenko, Sergej Sydorčuk, Denys Garmaš (všetci Dynamo Kyjev), Ruslan Rotaň, Jevgen Konopľanka, Roman Bezus (všetci Dnipro Dnipropetrovsk), Mykola Moroziuk (Metalurg Doneck), Taras Stepanenko (Šachtar Doneck), Arťom Gromov (Vorskla Poltava), Ruslan Malinovskij (Zaria Lugansk), Anatolij Tymoščuk (Zenit Petrohrad/Rus.), Denys Olijnyk (Vitesse Arnhem/Hol.)
Útočníci: Roman Zozuľa (Dnipro Dnipropetrovsk), Pilip Budkivskyj (Zaria Lugansk), Arťom Kravec (Dynamo Kyjev)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona