Ukrajinská armáda ostreľovala obytné štvrte v Luhansku

NETKY.SK • 28 Január 2015, 09:04 • 2 min
Ukrajinská armáda ostreľovala obytné štvrte v Luhansku

LUHANSK - Ukrajinská armáda ostreľovala v utorok večer obytné štvrte v meste Luhansk, pričom utrpelo zranenia najmenej 16 ľudí, informovalo ministerstvo pre mimoriadne situácie samozvanej Luhanskej ľudovej republiky (LĽR). Podľa zdrojov agentúry TASS zahynulo niekoľko ľudí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ministerstvo uviedlo, že Luhansk bol ostreľovaný z raketových systémov Uragan."V dôsledku prvého ostreľovania utrpelo zranenia 11 ľudí, neskôr sanitky previezli do nemocnice päť ďalších ľudí," citovala z vyhlásenia ministerstva agentúra RIA Novosti.
      

Špeciálna pozorovateľská misia (SMM), vyslaná na Ukrajinu Organizáciou pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE), vo svojej utorkovej situačnej správe uviedla, že za posledných 24 hodín, počnúc pondelkovým ránom, došlo k porušeniu prímeria v 38 prípadoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona