Ukrajinec vykrikoval v lietadle, že horí krídlo: Dostal podmienku!

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 07:24 • 2 min
Ukrajinec vykrikoval v lietadle, že horí krídlo: Dostal podmienku!

SALT LAKE CITY - Americký súd nariadil podmienečný trest na dva roky pre Ukrajinca, ktorý na palube letu z Bostonu do Salt Lake City vykrikoval, že krídlo lietadla začalo horieť. Napísala to dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Sudca tiež nariadil 47-ročnému Anatolijovi Baranovičovi, aby leteckej spoločnosti Delta Airlines zaplatil 57.000 dolárov (približne 42.000 eur) za poškodenie dverí lietadla. Došlo k tomu, keď sa pokúsil otvoriť ich vytrhnutím.
      

Baranovič úradom povedal, že pred konfliktom v lietadle silne pil 50 dní. Obvinili ho aj z toho, že americkým federálnym agentom ponúkal peniaze, ak ho nechajú ísť.
      

Obhajca Ron Yengich povedal, že takéto správanie nie je pre Baranoviča typické. Ukrajinec sa už skôr priznal, že zasahoval do činnosti členov posádky lietadla. Hrozilo mu päť rokov za mrežami a pokuta 250.000 dolárov (183.000 eur)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies