Ukrajinec Volodymyr Yegorov zostáva naďalej vo väzbe

NETKY.SK • 6 September 2013, 13:27 • 2 min
Ukrajinec Volodymyr Yegorov zostáva naďalej vo väzbe

TRNAVA - Ukrajinec Volodymyr Yegorov zostáva vo väzbe, Okresný súd v Trnave nevyhovel ďalšej jeho žiadosti o prepustenie na slobodu. Proti tomuto verdiktu podal sťažnosť, rozhodoval o nej krajský súd.

slovakia

left justify in out

,,Krajský súd v Trnave na neverejnom zasadnutí sťažnosť obžalovaného proti uzneseniu okresného súdu zamietol,“ informovala hovorkyňa súdu Viktória Kurucová. Volodymyr Yegorov čelí na Slovensku obvineniu z viacerých vrážd. O prepustenie z väzby žiada v pravidelných intervaloch. Na jednom z pojednávaní na trnavskom súde sa nedávno vyjadril, že vo väzbe je už tak dlho, že by mohol mať v Leopoldove aj trvalý pobyt. V minulosti už Ukrajinca súdy niekoľkokrát prepustili z väzby, vzápätí ho však polícia s novým obvinením vrátila za mreže.

Na Okresnom súde v Trnave čelí obžalobe zo zorganizovania vraždy spolumajiteľa erotického salónu Dallas v Galante Miloša Žilineka z 2. februára 1999. Žilinek neprežil streľbu po incidente so skupinou po rusky hovoriacich mužov, ktorí od neho pýtali asi 200-tisíc slovenských korún. Podľa výpovede jedného zo svedkov bol podnik Dallas pod ochranou v tom čase silnej skupiny podsvetia známej ako pápayovci. Volodymyr Yegorov tvrdí, že so streľbou v Dallase nemá nič spoločné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona