Ukrajinec do michalovskej nemocnice priviezol mŕtveho brata

NETKY.SK • 18 September 2015, 10:42 • 2 min
Ukrajinec do michalovskej nemocnice priviezol mŕtveho brata

MICHALOVCE - Mŕtveho 34-ročného Ukrajinca vo štvrtok skoro ráno priviezol do michalovskej nemocnice jeho o dva roky starší brat.

slovakia

left justify in out

Cudzinec prišiel na Fabii s maďarskými značkami, jeho brat ležal na sklopenom prednom sedadle spolujazdca. Obhliadajúci lekár nevedel určiť presnú príčinu smrti, tú určí až nariadená pitva, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Čo presne sa stalo, teraz vyšetruje polícia. V prípade začali trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie. Tridsaťšesťročného Ukrajinca vypočúvali, ako podozrivý skončil v policajnej cele.

 

V nemocnici v Michalovciach skončil pred pár dňami aj iný cudzinec. Zakrvavený, ťažko zranený 34-ročný štátny príslušník Belgického kráľovstva, arménskeho pôvodu, prišiel do nemocnice v spoločnosti ďalších dvoch cudzincov. Aj v tomto prípade polícia prípad vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies