Ukrajine proti Bielorusku nepomôže ani Selezňov

NETKY.SK • 5 September 2015, 17:01 • 2 min
Ukrajine proti Bielorusku nepomôže ani Selezňov

ĽVOV - Ukrajinská futbalová reprezentácia bude musieť v sobotňajšom stretnutí proti Bielorusku (začiatok o 18.00 h vo Ľvove) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska oželieť nielen služby stredopoliara Sergeja Sydorčuka, nepomôže jej ani útočník Jevgen Selezňov.

slovakia

left justify in out

Oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) odvolávajúc sa na viaceré ukrajinské zdroje potvrdila, že hráč Dnipra Dnipropetrovsk Selezňov nedokončil pre problémy s kolenom piatkový tréning. Sydorčuk, ktorý má svalové problémy, s národným tímom ani neodcestoval do Ľvova.


Portál football.ua informoval, že 24-ročný Sydorčuk, ktorý je hráčom Dynama Kyjev, s určitosťou nestihne ani zápas proti Slovensku (utorok 8. septembra o 20.45 h v Žiline), keďže jeho zranenie si vyžaduje sedem až desaťdňovú dobu liečenia. Situácia ohľadne Selezňova v súvislosti so štartom na Slovensku zatiaľ nie je známa.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies