Ukrajinci napadli niekoľko ľudí na bratislavskej čerpacej stanici. Muža bili na zemi!

NETKY.SK • 15 Apríl 2022, 08:55 • 2 min
Ukrajinci napadli niekoľko ľudí na bratislavskej čerpacej stanici. Muža bili na zemi!

BRATISLAVA - Incident sa stal vo štvrtok ráno na ulici Cesta na Senec. Dvaja agresívni muži javili známky nadmerného požitia alkoholu. Odviedla ich polícia.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí policajti informovali o prípade na sociálnej sieti. Policajti po príchode na miesto zistili, že k 41-ročnému zákazníkovi, ktorý platil pri pokladni čerpacej stanice, prišli dvaja muži – občania Ukrajiny – a najprv verbálne, následne fyzicky ho napadli. V úderoch päsťami pokračovali, aj keď poškodený muž ležal na zemi,“ uviedli. 

 

 

Situáciu sa snažili upokojiť traja ďalší zákazníci, no Ukrajinci napadli aj ich. Policajti po príchode na miesto 25-ročného a 21-ročného muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov. Muži boli následne umiestnení v cele policajného zaistenia. Vo vyvodení trestno-právnej zodpovednosti sa zaoberajú policajti Obvodného oddelenia PZ Trnávka,“ ozrejmili. 

 

Polícia očakávala v súvislosti s prípadom negatívne komentáre verejnosti, a preto upozornila, že „koná rovnako, ako pri stovkách výtržností a bitiek Slovákov každý rok“

 

 

Prečítajte si tiež: Situácia v Hlohovci sa vyostruje. Muž napadol policajta. Pri lustrácii nastalo prekvapenie!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies